Lad UlleHus stå for det hele. Vi udfører totalentrepriser for virksomheder og offentlige institutioner. En totalentreprise kan bestå af nybyggeri af boligblokke, institutioner, helårshuse og feriehuse, men kan også være mindre opgaver som om- og tilbygning samt modernisering af badeværelser, køkkener o.lign.

Vi klarer alt fra tegning til byggeri i en totalentreprise
Ved en totalentreprise tager vi os af alt lige fra skitse til arkitekttegning og øvrige beskrivelser af byggeriet. Desuden indhenter vi byggetilladelser og anden nødvendig dokumentation. En af de vigtigste opgaver ved en totalentreprise er, at vi sørger for at indhente tilbud fra de øvrige fagentrepriser som blandt andet malere, elektrikere, murere og VVS-installatører samt arkitekter, ligesom vi sikrer alle leverancer til byggeriet.

En anden opgave, som er mindst lige så vigtig, er koordination imellem håndværkerne undervejs i byggeriet. Dermed er det vores ansvar at stå for den løbende kommunikation og ligeledes at takle de udfordringer, som opstår.

UlleHus har ansvaret
Når du benytter UlleHus til din enterprise, så er det vores ansvar, hvis der opstår problemer. Dermed er det også vores ansvar, at få løst problemet og tage dialogen med de implicerede parter. Vores værdier er med selvfølge at levere en service og et resultat, hvor du er sikker på kvalitet, økonomi og tidsramme.

Kontakt UlleHus på telefon +45 70 22 70 11  eller på rasmus@ullehus.dk og få et uforpligtende tilbud på en totalentreprise i forbindelse med et byggeri.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 70 22 70 11 eller