Har du brug for byggepladsservice? UlleHus stor erfaring inden for service på byggepladser. Vi har folk til mindre håndværksopgaver og rengøring/oprydning på byggepladsen. Vi håndterer alt fra mindre oprydning af fx kontorer, materialer der skal flyttes eller rengøring på byggepladser. Det er alt sammen opgaver, som vi kan udføre.

Lej arbejdskraft
Mangler du ekstra arbejdskraft i form af arbejdsmænd, så kan UlleHus hjælpe dig. Vi tilbyder bla. rengøring, oprydning, forefaldende arbejde, sortering af affald og bortkørsel.

Hos UlleHus har vores arbejdsmænd stor erfaring med byggepladsservice, og ved derfor hvad arbejdet kræver. Det kan være at fjerne malerrester, cementklatter, puds, slibestøv og andre byggematerialer. UlleHus har både kompetencerne og udstyret.

UlleHus ordner byggerodet
Ved at involvere UlleHus i byggeriets opstartsfase kan der spares penge i sidste ende. Vi klarer diverse forefaldende opgaver på byggepladsen og holder pladsen ren under ombygningsprocessen samt mellem diverse håndværkeres arbejdsopgaver.

Byggepladsservice gør hverdagen lettere
UlleHus er en pålidelig og effektiv samarbejdspartner, som stiller den nødvendige arbejdskraft til rådighed, når opgaven byder sig. Vores arbejde udføres altid professionelt og hurtigt, så projektplanen ikke skrider.

Skal du bruge byggepladsservice, såsom håndværker rengøring eller ekstra arbejdskraft på byggepladsen, så kontakt UlleHus. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 70 22 70 11 eller