Totalentreprise / Totalentreprenør

Har du brug for totalentreprise til dit byggeprojekt?

Skal du bruge et professionelt byggefirma til at stå for totalentreprisen på dit byggeri?
UlleHus er et oplagt valg, hvad enten der er tale om totalentrepriser på ombygning, renovering, nybyggeri af hus, sommerhus m.m. Vi rådgiver dig, så der tages højde for alle ønsker og vigtige elementer for dit projekt. Vi finder den rigtige løsning for dit byggeprojekt.

Vi leverer et godt resultat

Vores totalentreprise bidrager til, at arbejdet udføres til punkt og prikke.

Vi samarbejder kun med professionelle fagfolk, som er loyale og har stor ekspertise inden for hvert deres område. Vores samarbejdspartnere dækker hele spektret fra arkitekter, elektrikere til VVS’er, maler-murer og kloakmestre, anlægsgartnere m.v.

Vi prioriterer kvalitet højt og går ikke på kompromis med vores løsninger. I samråd med dig finder vi de bedste materialer, som matcher dine behov og ønsker. Vi overholder alle byggeregler, energikrav o.lign., som der er lovgivning omkring i dag.

Et par af vores referencer

Se mere på vores referenceside

Pris på totalenterprise

Totalentreprisens omfang er altid individuel afhængig af dit byggeprojekt. Der skal tages højde for mange parametre, så det er altid unikt fra sag til sag. Derfor vil prisen på din totalentreprise blive skræddersyet til dig. Vi møder gerne op og giver et uforpligtende tilbud på din opgave, så du har en plan og et budget at forholde dig til, inden du tager en beslutning. Vi giver altid et overskueligt tilbud, som er let at læse og forstå og vi står altid til rådighed ved tvivlsspørgsmål.

Vores totalentreprise er i høj kvalitet og til konkurrencedygtig pris!

Skal du bruge et uforpligtende tilbud på din totalentreprise, så kontakt os allerede i dag. Du kan kontakte os på telefon +45 70 22 70 11 eller skrive til rasmus@ullehus.dk.

Vi er en del af Dansk Byggeri og er medlem af Byg Garanti. Derudover har UlleHus en fast entrepriseforsikring ved Codan, så dit byggeri er sikret på bedste vis.

Rasmus Ullehus Iversen, indehaver

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 70 22 70 11 eller