Vi tilbyder følgende arbejdsopgaver

UlleHus sørger for, at der tilbydes den rigtige rådgivning i din byggeproces. Vi rådgiver om overvejelser fra begyndelsesfasen og håndterer byggeledelsen samt arbejdskraften. Vores erfarne byggeledere sikrer, at byggeprojektet overholder kvalitet, budget og tid. Vi skræddersyer rådgivningen og byggeledelsen efter dit byggeprojekt og behov.

Byggeradgivning - SiteControl

Byggerådgivning

At bygge nyt hus eller bygge om er et kompliceret forløb, og derfor er det en god ide at hyre en professionel til at føre tilsyn med byggeriet. Det kan spare dig meget tid, ærgrelser og penge.

Totalenterprise - SiteControl

Totalentreprise

Skal du bruge et professionelt byggefirma til at stå for totalentreprisen på dit byggeri? 
UlleHus er et oplagt valg, hvad enten om det er totalentrepriser af ombygning, nyt hus, renovering, sommerhus m.m. 

Tilbygning - SiteControl

Tilbygning

Skal i bruge et ekstra værelse, udestue eller en større stue? Vi hjælper med at gøre drømmen til virkelighed, uanset hvilken tilbygning i skal have lavet. 

Renovering - SiteControl

Renovering

Der kan være flere grunde til, at man vil renovere boligen. Det kan være dele af huset er slidt, trænger til et nyt tag eller facaden skal renoveres.

Huseftersyn - SiteControl

Huseftersyn

Det er en stor beslutning købe bolig, og der er meget, man som køber skal tage stilling til og være opmærksom på. Nogen har måske et familiemedlem, en ven eller bekendt, som kan være behjælpelig med at besigtige ejendommen, men sørg for at vedkommende er byggesagkyndig.

Referencer

Se vores referencer fra nybyg, ombygning, rådgivning, projektering mm. Hos UlleHus bistår vi dit byggeprojekt efter dit behov.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 70 22 70 11 eller