Vi tilbyder følgende arbejdsopgaver

Med UlleHus som samarbejdspartner er dit byggeprojekt i sikre hænder. Vi tilbyder byggeledelse, byggepladsservice, enterprise og digitalisering af byggepladsen og skræddersyer vores løsning efter dit byggeprojekts behov. Vores erfaring sikrer dig kvalitet, et budget der overholdes og en klarlagt tidsramme for projektet.

Byggeradgivning - SiteControl

Byggeledelse

Hos UlleHus har vi stor erfaring med byggeledelse og håndtering af koordineringen mellem de forskellige faggrupper på byggepladsen, så dit byggeprojekt gennemføres inden for de aftalte rammer herunder tid, økonomi og ikke mindst kvalitet.

Byggepladsserivce - SiteControl

Byggepladsservice

Har du brug for byggepladsservice? UlleHus har stor erfaring inden for service på byggepladser. Vi har folk til mindre håndværksopgaver og rengøring/oprydning på byggepladsen. 

Totalentreprise - SiteControl

Entreprise

Vi udfører totalentrepriser for virksomheder og offentlige institutioner. En totalentreprise kan bestå af nybyggeri af boligblokke, institutioner, helårshuse og feriehuse, men kan også være mindre opgaver som om- og tilbygning mm.

Tavlemøder

Ved at benytte digitale hjælpemidler kan byggeprojektets behov for at produktivitetsfremme og optimere byggeprocessen imødekommes.

Referencer

Se vores referencer fra projektledelse, ombygning, nybyg, rådgivning mm. Hos UlleHus bistår vi byggeprojektet efter dit behov.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 70 22 70 11 eller