Skal du lave en tilbygning?

Er der brug for et ekstra værelse, planer om tilbygning af en udestue e. lign.? Vi hjælper med at gøre drømmen til virkelighed uanset hvilken tilbygning, der skal laves. Vi sørger for en god og sikker byggeproces.

Tegninger og andet udbudsmateriale giver overblik over tilbygningen. Der kræver oftest en byggetilladelse, når man laver en tilbygning. Derfor er det en god ide at have tilknyttet en byggerådgiver, som kan hjælpe med at udarbejde det materiale, som kræves for at få en byggetilladelse.

En tilbygning kræver desuden statiske beregninger eller lignende, som vished for, at husets elementer kan holde. Det kan i nogle tilfælde også være nødvendigt at få udarbejdet en geoteknisk rapport, så dybden på fundamentet kan defineres korrekt.

Det er en god idé få hjælp til at skitsere tegninger ud fra dine egne tanker og ideer. Herved får man et bedre grundlag til at kunne forestille sig, hvordan tilbygningen kan komme til at se ud.

Der er mange ting, som skal overvejes og undersøges, inden man påbegynder en tilbygning. Med vores ekspertise kan vi være til stor hjælp i denne proces. Vi sikrer sammen, at det endelige resultat er tilfredsstillende og opfylder jeres drøm. Vi kan garantere, at løsningen bliver udført professionelt, kvalitetsbevidst og til tiden.

Et par af vores referencer

Se mere på vores referenceside

Vær tryg ved vores samarbejde

Det er vigtigt, at man er tryg ved samarbejdet, når man lader en byggerådgiver stå for at realisere drømmen om tilbygningen derhjemme. Derfor har kvalitet og punktlighed stor betydning for os. Vi sørger for al koordinering fra første spadestik til den afsluttende oprydning og levering. Herefter skal I bare skal nyde jeres nye tilbygning uden bekymringer.

Derfor er vi også medlem af Dansk Byggeri, som betyder, at vores kunder automatisk er forsikret, hvis noget i mod forventning ikke går som planlagt. Vi bruger altid dygtige fagfolk og samarbejdspartnere, som har styr på deres håndværk.
UlleHus har stor erfaring med at projektere og bygge tilbygninger i Odense.

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Vi kigger meget gerne på din opgave og tager en uforpligtende dialog med dig. Kontakt os på telefon +45 70 22 70 11 eller skriv til rasmus@ullehus.dk.

Vi er en del af Dansk Byggeri og er medlem af Byg Garanti. Derudover har vi en fast entrepriseforsikring ved Gjensidige, så dit byggeri er sikret på bedste vis.

Rasmus Ullehus Iversen, indehaver

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 70 22 70 11 eller