Det kan være relevant med uvildig rådgivning, når du bygger et nyt hus eller bygger om.

At bygge nyt hus eller bygge om er et kompliceret forløb, og derfor er det en god ide at hyre en professionel til at føre tilsyn med byggeriet samt sørge for koordinering af underentrepriserne. Det kan spare dig meget tid, for unødvendige frustrationer og i sidste ende penge.

Er det nødvendigt med byggerådgivning?
Man kan desværre ikke stole på, at alt går som planlagt, og derfor er det en god ide med en professionel byggerådgiver, som repræsenterer dig og er din tillidsmand under hele byggeriet.
En byggesag er kompleks, og det kan være en uoverskuelig opgave at finde de rigtige fagentreprenører, indhente priser og tilbud, og ikke mindst at gennemskue, hvad der er indeholdt i de forskellige tilbud.

Vi anbefaler derfor, at du allierer dig med UlleHus, allerede når du går med tankerne om at bygge/renovere.

Som din repræsentant på byggepladsen, vil vi til enhver tid varetage dine interesser. Vores byggerådgivere er fagligt kompetente og i stand til i tide at gribe ind, hvis der opstår problemer.

UlleHus hjælper dig fra start til slut og sikrer, at dit byggeprojekt styres sikkert i mål.

Hvilke risici er der, hvis du ikke får byggerådgivning?
Når der bygges om og opføres nye huse, sker der fejl. Dette er desværre mere reglen end undtagelsen. Det kan være forglemmelser, fejl eller misforståelser eller decideret byggesjusk.

Heldigvis kan du mindske eller helt undgå dette, hvis du benytter en byggerådgiver til at holde øje med byggeprojektet. En byggerådgiver ved præcis, hvad vedkommende skal have fokus på og har erfaring med byggesager. Du kan se din byggerådgiver som en slags forsikring af dit byggeprojekt.

Hvad koster en byggerådgiver?
Prisen afhænger af flere faktorer herunder projektets størrelse, omfanget af rådgivningen og projekttypen. Vi tager gerne en uforpligtende dialog med dig omkring dit byggeprojekt. Dermed kan vi give et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os her.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 70 22 70 11 eller sende os en email.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 70 22 70 11 eller