Hvilken rådgivning kan svare sig ved køb af bolig?
Det er en stor beslutning købe bolig, og der er meget, man som køber skal tage stilling til og være opmærksom på. Nogen har måske et familiemedlem, en ven eller bekendt, som kan være behjælpelig med at besigtige ejendommen. Det er dog altid en god idé at sikre sig, at vedkommende er byggesagkyndig.

Det kan være svært præcist at vide, hvad man skal være opmærksom på, og det er også forskelligt fra ejendom til ejendom. Man skal desuden vide, at når man køber en bolig med benævnelser som k2 og k3, så er både sælger og firmaet, som har lavet tilstandsrapporten fraskrevet alle hæftelser.

Derfor kan det blive dyrt, hvis man ikke på forhånd ved, hvad en evt. k2 eller k3 vil koste at udbedre. Det anbefales derfor, at du får professionel assistance, inden du afgiver et købstilbud på din drømmebolig.
UlleHus kan være behjælpelig med at afgive det helt rigtige bud på boligen. Med vores vejledning, sikrer man sig, at boligen kan renoveres inden for budgettet.

Rådgivning ved køb af bolig
Det er et stort arbejde at gennemgå en større bolig, men en mindre bolig kan også skjule grimme overraskelser, som der skal være styr på omfanget af, inden man underskriver en købsaftale. Det kan føles uoverskueligt for de fleste, som normalt ikke arbejder med disse ting.

Vi tilbyder jer rådgivning ved køb af bolig, så I trygt kan overlade ansvaret til os. Det er en stor begivenhed at købe bolig, og med vores rådgivning får I ro til at koncentrere jer om de sjovere ting, som indretning af boligen, flytningen og alle de andre medfølgende opgaver.

Hvad koster rådgivning til køb af bolig?
1.500 kr. ekskl. moms for besigtigelse samt rådgivning i forbindelse med købet.
2.200 kr. ekskl moms for udarbejdelse af en beskrivelse af renovering, overslag og tidsplan.
Overstående er gratis såfremt  UlleHus deltager i projektet.

Du er mere end velkommen til at tage en uforpligtende snak med os, så du være tryg ved dit boligkøb og ikke få uforudsete regninger, kontakt os allerede i dag på telefon +45 70 22 70 11 eller skriv til rasmus@ullehus.dk.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon +45 70 22 70 11 eller